ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ | ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

4ης ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Οι συνδιοργανωτές της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και Cyprus Youth DiplomaCY, ανακοινώνουν την έναρξη προετοιμασίας της 4ης κατά σειρά Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων.

 

Η 4η Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί στις 19 με 21 Οκτωβρίου 2019 στη Λευκωσία. Υπενθυμίζεται ότι σκοπός του προγράμματος  είναι η διεξαγωγή μιας ιδιότυπης προσομοίωσης της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπου 56 νέοι και νέες της Κύπρου θα υποδυθούν για ένα τριήμερο τους ρόλους των Βουλευτών και θα συντάξουν Κοινοβουλευτικές Εκθέσεις με τις εισηγήσεις τους προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2017, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τη θεσμοθέτηση της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων με απόφαση μόνιμης χρηματοδότησης του Προγράμματος όσον αφορά στη διεξαγωγή του.

Τα θέματα που διαμόρφωσαν τελικά την ημερήσια διάταξη της 4ης Βουλής των Νέων αποφασίσθηκαν από τους νέους και τις νέες της Κύπρου σε ανοικτή διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από 20 Αυγούστου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Μπορείτε να δείτε πώς διαμορφώθηκε η ημερήσια διάταξη της 4ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων και τα θέματα που θα συζητηθούν σε κάθε επιτροπή πατώντας εδώ: https://www.voulineon.com/themata-epitropon 

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (PRESS TEAM)

Στόχος της ομάδας των Δημοσιογράφων είναι η δημοσιογραφική κάλυψη των εργασιών της 4ης Βουλής των Νέων. Η ομάδα Δημοσιογράφων είναι υπεύθυνη γα την συγγραφή άρθρων για τις εργασίες των Επιτροπών, την ενημέρωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού και γενικότερα για την περαιτέρω προβολή της όλης διοργάνωσης.​

 

Η ομάδα των Δημοσιογράφων θα απαρτίζεται από 2 Συντονιστές και 5 Δημοσιογράφους. Κάθε μέλος της  Δημοσιογραφικής Ομάδας θα αναλάβει την κάλυψη των εργασιών μιας Επιτροπής.

Για δηλώσεις συμμετοχής για την Ομάδα Δημοσιογράφων, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ (https://forms.gle/iHkfinDmRY1B2MHE6) μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:59 π.μ. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους/στις συμμετέχοντες/ουσες που παρακολούθησαν το σύνολο των δραστηριοτήτων του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο voulineon@gmail.com ή στο τηλ 22878316.

Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων 2019
Βρείτε μας:
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now