Συνάντηση Συνδιοργανωτών και Προέδρου ΒτΝΑ με Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού

Εκπρόσωποι του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου και Cyprus Youth DiplomaCY, συνδιοργανωτών της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων, καθώς επίσης η Πρόεδρος της 3ης ΒτΝΑ κα. Νίκη-Βικτώρια Φρατζέσκου, συναντήθηκαν σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Στον κ. Υπουργό παραδόθηκαν και οι πέντε Εκθέσεις των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ευαρέσκειά του για την ενεργό συμμετοχή των νέων και την θέλησή τους να δημιουργήσουν μια καλύτερη Κύπρο.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε πλήρη στήριξη στο έργο της Βουλής των Νέων και δήλωσε πως το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα εργαστεί με σκοπό όχι μόνο να δοθεί φωνή στους νέους αλλά και οι εισηγήσεις τους να μελετηθούν από την Κυβέρνηση και να εκτελεσθούν όπου είναι αυτό εφικτό.

Τέλος, συζητήθηκε η διοργάνωση μιας εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, για περαιτέρω προώθηση του έργου της Βουλής των Νέων. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΥΠΠ κα. Νίκη Παπά, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την όλη στήριξή της στο θεσμό της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων.

Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων 2019
Βρείτε μας:
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now