Συνάντηση Συνδιοργανωτών και Προέδρου ΒτΝΑ με Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού

50314383_1148741371967435_63583347826019

Εκπρόσωποι του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου και Cyprus Youth DiplomaCY, συνδιοργανωτών της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων, καθώς επίσης η Πρόεδρος της 3ης ΒτΝΑ κα. Νίκη-Βικτώρια Φρατζέσκου, συναντήθηκαν σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Στον κ. Υπουργό παραδόθηκαν και οι πέντε Εκθέσεις των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ευαρέσκειά του για την ενεργό συμμετοχή των νέων και την θέλησή τους να δημιουργήσουν μια καλύτερη Κύπρο.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε πλήρη στήριξη στο έργο της Βουλής των Νέων και δήλωσε πως το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα εργαστεί με σκοπό όχι μόνο να δοθεί φωνή στους νέους αλλά και οι εισηγήσεις τους να μελετηθούν από την Κυβέρνηση και να εκτελεσθούν όπου είναι αυτό εφικτό.

Τέλος, συζητήθηκε η διοργάνωση μιας εκδήλωσης με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, για περαιτέρω προώθηση του έργου της Βουλής των Νέων. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΥΠΠ κα. Νίκη Παπά, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την όλη στήριξή της στο θεσμό της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων.