Συνάντηση Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών και πρώην Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Κασουλίδη

June 03, 2020

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της 4ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων συνάντησε την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών και πρώην Ευρωβουλευτή κ. Ιωάννη Κασουλίδη.

The House of Youth Representatives shortlisted for SALTO PI Award

May 04, 2020

Cyprus Youth Council and Cyprus Youth DiplomaCY announce that the House of Youth Representatives has been shortlisted by Salto Participation and Information Resources Center, as one of the best projects in Europe regarding youth participation.

Ψηφοφορία Ανάδειξης Θεμάτων Συζήτησης 4ης Βουλής Των Νέων Αντιπροσώπων

August 19, 2019

Οι νέοι και οι νέες της Κύπρου έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,  ποιο θέμα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της κάθε Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα προσομοιωθεί, ανεξαρτήτως του αν θα συμμετέχουν τελικώς στις εργασίες της 4ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων τον προσεχή Οκτώβριο.

Εκθέσεις Κοινοβουλευτικών Επιτροπών​ 3ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων

December 02, 2018

Διάβασε τις Εκθέσεις των 5 Κοινοβουλευτικών Επιτροπών

Ολοκλήρωση Εργασιών 3ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων

November 25, 2018

Ενημερώνεστε πως μεταξύ 17 και 19 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Λευκωσία οι εργασίες του Προγράμματος της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από το  Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Cyprus Youth DiplomaCY, με τη χρηματοδότηση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

1 / 6

Please reload

Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων 2019
Βρείτε μας:
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now