Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων 2019
Βρείτε μας:
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Ψηφοφορία Ανάδειξης Θεμάτων Συζήτησης 4ης Βουλής Των Νέων Αντιπροσώπων

August 19, 2019

Οι νέοι και οι νέες της Κύπρου έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,  ποιο θέμα θα ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη της κάθε Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα προσομοιωθεί, ανεξαρτήτως του αν θα συμμετέχουν τελικώς στις εργασίες της 4ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων τον προσεχή Οκτώβριο.

Εκθέσεις Κοινοβουλευτικών Επιτροπών​ 3ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων

December 02, 2018

Διάβασε τις Εκθέσεις των 5 Κοινοβουλευτικών Επιτροπών

Ολοκλήρωση Εργασιών 3ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων

November 25, 2018

Ενημερώνεστε πως μεταξύ 17 και 19 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Λευκωσία οι εργασίες του Προγράμματος της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από το  Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Cyprus Youth DiplomaCY, με τη χρηματοδότηση του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ | ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 3ης ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

September 25, 2018

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Cyprus Youth DiplomaCY ανακοινώνουν την επερχόμενη πραγματοποίηση της 3ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17-19 Νοεμβρίου 2018 (ημέρες διεξαγωγής: Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα).

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 3ης ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ | ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

September 25, 2018

Οι διοργανωτές ανακοινώνουν πως θα δημιουργηθεί Ομάδα Δημοσιογράφων (Press Team) 5 ατόμων, οι οποίοι/οποίες θα παρακολουθούν υπό τις οδηγίες του/της Επικεφαλής Δημοσιογράφου τις εργασίες των πέντε Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και της Ολομέλειας της 3ης Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων. 

1 / 6

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now